Välkommen till ABF’s sida hos FF Profilreklam!

 

 

Här kan du navigera dig direkt till valfri shoplösning beroende på vad du önskar köpa in för typ av produkter.

 

I er printshop kan ni beställa allt ifrån visitkort till rollupper och den kommer ni till genom att klicka Här! eller på bilden nedan

 

 

 

ABF Printshop

 

 

I er webbutik kan ni handla hur många eller hur få lagerförda produkter ni önskar för omedelbar leverans. Ni kommer till er lagerförda butik genom att trycka Här! eller på bilden nedan

 

 

ABF Webbutik

 

 

I er webshop kan ni välja ur ett enormt utbud av produkter. Många av produkterna har ett minsta antal för att kunna genomföra en beställning, men också stafflade priser vilket innebär att produkterna blir billigare ju fler du beställer.

 

I rullisten “Välj med Logotyp” kan du växla mellan vilken logotyp du vill skall visas på alla produkterna i shopen. Du ser vilka alternativ du har tillgång till att välja mellan i den gråa rullisten nedan. Denna webshop kräver att ni skapar en användarprofil, vilket ni gör här nedan.

 

Ni kommer till er webshop genom att klicka på bilden nedan eller genom att klicka Här!

 

WebshopWebshop

 

 

 

Om du inte skapat en användarprofil till er webshop redan så är det bara att fylla i detta formuläret.

 

Observera att du fyller i hela din faktureringsadress i den dedikerade rutan, om den inte är samma som din leveransadress.

 

Systemet accepterar bara personliga mailadresser. Adresser som reception@… eller alla@… kan vi inte bearbeta

då användarprofilen måste vara knuten till en specifik person.

 

 

Fyll i önskade användaruppgifter nedan:

 

[pardot-form id=”5456″ title=”Anmälan Användaruppgifter Webshopen”]

 

 OBS! Din profil är alltså redo att använda först efter att du fått ett bekräftelse mail från oss på FF Profilreklam om att din användarprofil är aktiverad. Detta brukar ta mellan några minuter till någon timme OBS under kontorstid! Du behöver bara fylla i formuläret en gång.