top of page

Contigo termosmuggar.

Upptäck CONTIGO®:  Din partner för en aktiv livsstil!

Välkommen till en värld av innovation och stil med CONTIGO®, skaparen av termosmuggar och vattenflaskor. Med en passion för att förenkla din vardag, erbjuder CONTIGO® avancerade lösningar för att hålla din dryck säker och vid rätt temperatur, oavsett vart dagen för dig.

 

Varje CONTIGO®-produkt är designad med din komfort i åtanke, utrustad med patenterade AUTOSEAL®, AUTOSPOUT® och SNAPSEAL®-teknologier. Dessa innovationer garanterar enkel användning med en hand, perfekt för den som alltid är i rörelse. Oavsett om du är på ett träningspass, i bilen, eller på en utflykt med familjen, är CONTIGO® din tillförlitliga följeslagare.

 

I sortimentet hittar du inte bara funktionalitet utan också stil. CONTIGO®-muggar och flaskor presenteras i en rad trendiga färger som kompletterar varje stil och personlighet. De är inte bara en praktisk tillägg i din vardag, utan också en fashionabel accessoar.

Hälsa och säkerhet är kärnan i allt CONTIGO® gör. Därför kan du vara säker på att deras produkter är 100% fria från bisfenol A (BPA), som gör att du, din personal och era kunder kan njuta av era drycker utan oro.

Gör din CONTIGO®-produkt ännu mer unik med personlig UV 360-tryckteknologi. Perfekt för företagsgåvor, speciella event eller för att bara lägga till en personlig touch för din dagliga dryck.

 

Välkommen till CONTIGO® - där design möter innovation för en aktiv livsstil.

Patenterade teknologier

Ekonomiskt, miljömässigt och bekvämt, för att njuta av det som verkligen betyder något.

100%

Spillfri

100% spillfri tack vare Autoseal™-teknologi. Inga fler spill!

100%

Läckagesäker

100% säkerhet vart du än går!

Lätt att

rengöra

Alla lock på CONTIGO® är diskmaskinssäkra, att ta hand om din flaska har aldrig varit enklare!

Bevarar

temperaturen

Håll din dryck varm eller kall i timmar!

THERMALOCK™ Vakuumisolering

Låser in temperaturen i timmar oavsett om du föredrar varma drycker eller längtar efter en iskall förfriskning, ger Thermalock dig kontroll över din drycks temperatur. Med den bästa teknologin för dubbelväggig vakuumisolering hålls drycker varma i upp till 5* timmar och kalla i 12*.

*Temperaturbevarandet varierar beroende på produkt och storlek

Contigo med din logotyp

Vill du att ditt varumärke ska sticka ut från mängden? Välj de ikoniska Contigo-produkterna tryckta eller graverade med din företagslogotyp. Vi utför sådana designer från 24 stycken. Skicka oss din logotyp eller grafik i *.eps, *.pdf, *.ai grafikformat med 300dpi upplösning och CMYK-färger så återkommer vi med offert och skisser. 

 

Maila din förfrågan till info@ffprofilreklam.se

bottom of page