Kundcase

Skyddshjälm i Pridefärger

Skyddshjälm i Pridefärger

Beställare: Byggnads

Efter flera försök att hitta en leverantör som kunde hjälpa oss att göra en skyddshjälm till Byggnads Stockholm-Gotland i Prideflaggans färger, hittade vi till slut en som kunde. Lösningen blev foliering. Samma sätt som man idag använder till att stripa bilar.

Prideprodukter med företagslogotyp

Pride - We are proud!

Beställare: Flera av våra kunder

Varje år levererar vi massor av olika produkter med Pride-tema till flera av våra kunder. Här blandas storsäljare som pappersflaggor, visselpipor och logoband med paraplyer, godis, vattenflaskor och ryggsäckar. Kontakta oss om ni vill ha förslag på Prideprodukter med er företagslogotyp.

Handsprit och tamponger till Akademikerförbundet

Tamponger i en liten ask

Beställare: Akademikerförbundet SSR

Kan ni hjälpa oss att göra en ask med vårt budskap som rymmer 6st tamponger? Självklart kunde vi göra det. Denna lilla ask tillsammans med en flaska handsprit tog vi fram till Akademikerförbundet under deras kampanjslogan "Trygghet i arbetslivet".

Mix 7.jpg

En schysst byggare

Beställare: Byggföretagen

Byggföretagen beställde ett kit med vattenflaska Tacx Shiva, en reflex "hanger" med egen hållare med texten "En schysst byggare ska synas". Slutligen snygga knappar/pins i olika färger. Ett perfekt förslag på hur ett kit av Giveaways kan se ut. 

knapp 5_edited_edited.jpg

Knappar till valkampanjen 2022

Beställare: Socialdemokraterna

Vi levererar produkter till Socialdemokraterna året runt, och det är allt från godis, tält, pappmuggar, mössor, tröjor och pennor. Men det år det är valår är alltid lite speciellt och extra. Nu till valet 2022 har vi bland en massa annat tagit fram 4 stycken snygga pins. Klassiskt just vid valår!

Mix9.jpg

En härlig blandning

Beställare: LO-Landsorganisationen

"Rent spel på arbetsmarknaden" är bara en av alla slogans vi tryckt på produkter till LO. Passande just på en disktrasa! Här ser ni några produkter vi tagit fram senaste året. Fruktpåse, disktrasa, klubbor, tablettask och en snygg powerbank med texten "There is power in a union".

Ett urval av våra egna Giveaways

Alla som besöker vårt showroom får alltid med sig en välfylld goodiebag. Innehållet varierar från vecka till vecka. Men ni som kund kan alltid räkna med en kasse full av profilerade produkter av varierat slag.

Vi har under årens lopp haft ett stort urval av egna produkter med tryck. Självklart för att vi vill ge våra kunder en gåva, men samtidigt för att själva testa produkterna. 

  • Håller dom måttet?

  • Blir förädlingen bra?

  • Smakar det gott?

  • Håller termoskoppen värmen?

  • Hur är pennan att skriva med?