Miljö och etik

Vi är ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö

FF Profilreklam AB är ISO-certifierat. Det innebär att vi har fått bekräftat att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av kvalitets,  miljö, och arbetsmiljöfrågor. Varför en certifiering? Vi vill vara säkra på att våra kunder är nöjda med vad vi levererar och att miljöpåverkan hela tiden minskar. Vi ser också till att följa de krav som arbetsmiljölagen ställer gällande friskvård för våra anställda.

 

Ständig förbättring är ledordet och det innebär att systemet inte är statiskt utan förändras löpande utifrån de synpunkter vi får från våra kunder, leverantörer och anställda.

Vad gör vi själva?

FF Profilreklam arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan genom att ha ett miljömässigt tänkande i vårt dagliga arbete. Det inkluderar allt ifrån att göra klimatsmarta inköp till energibesparande åtgärder och att källsortera.

Etik, miljöansvar och kvalitet är viktigt för oss. Därför finns i vårt sortiment ett brett utbud av produkter som tillverkats av återvunnet material, är Fairtrade och miljömärkta samt garanterat fria från barnarbete.

 

 

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001                                                   

 

 

 


 

 Etik, miljöansvar och kvalitet är viktigt för oss. Därför finns i vårt sortiment ett brett utbud av produkter som tillverkats av återvunnet material, är fairtrade och miljömärkta. Självklart även garanterat fria från barnarbete. Neutral är ett av våra märken som värnar om miljön. Vi samarbetar även med lokala tillverkare i t.ex Afrika för att bidra till att öka sysselsättningen och därmed skapa fler jobb för den lokala befolkningen. Vi har samma krav även här vad gäller en rättvis lön, miljöaspekter samt frånvaro från barnarbete.

 

Många av våra kunder ställer krav om kollektivavtal som en viktig del i sitt val av samarbetspartner. Vi ser det som en självklarhet att såväl vi som våra leverantörer följer de spelregler som finns och har avtal tecknat med respektive arbetstagarorganisation.

 

Väljer man en Fairtrademärkt T-shirt så bidrar man till att förändra tekoindustrin i utvecklingsländerna. Väljer man dessutom att plagget skall vara av ekologiskt odlad bomull så minskar skadeverkningarna på odlarna och marken. Det kan också vara en produkt som gör att vi minskar vårt vattenanvändande, tex ett timglas som gör att vi duschar lite snabbare och på så sätt minskar vår vattenförbrukning. Eller en termometer som ser till att frysen håller rätt temperatur.

Att erbjuda kvalitet är för oss en självklarhet!

 

Om du vill veta mer så lämna namn och nummer eller kontakta oss via telefon eller mejl så berättar vi gärna mer.

Eller gå in i vår webbshop och se en del av vårt utbud av Miljöprodukter  https://shop.ffprofilreklam.se/categories/miljoprodukter/