top of page

Profilerade miljöprodukter

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av miljöprodukter!​

På FF Profilreklam är vi passionerade om att bidra till en grönare framtid och vi är stolta över att presentera vårt omfattande utbud av miljövänliga produkter. Vår dedikation till miljön är en central del av vår verksamhet och vi är glada att meddela att vårt sortiment av miljöprodukter kontinuerligt expanderar, tack vare våra engagerade och innovativa leverantörer. Denna expansion innebär att vi kan erbjuda ett ännu bredare och mer kvalitativt utbud av miljövänliga alternativ till våra kunder, vilket skapar en positiv effekt för både miljön och samhället.

Vår ambition på FF Profilreklam är att största möjliga del av vår produktutställning ska bestå av miljöprodukter. Även om vi för närvarande inte kan erbjuda enbart miljövänliga produkter, är vi stolta över de stora framsteg vi har gjort mot detta mål. Vi är fast beslutna att fortsätta vår resa mot att erbjuda enbart miljövänliga alternativ.

Vi har observerat att prisskillnaden mellan traditionella produkter och dem med miljömärkning är försumbar. Därför ser vi ingen anledning att fortsätta erbjuda mindre hållbara alternativ. Vi tror starkt på att kvalitet och miljöansvar kan gå hand i hand, och detta återspeglas i våra produkter och tjänster.

Vi välkomnar er att boka ett besök hos oss för att utforska vårt imponerande utbud av miljövänliga produkter.

Här kan ni läsa lite mer om våra olika varumärken med miljön i fokus:

 

 

I vår webbshop hittar ni ett stort utbud av miljövänliga produkter.

Läs gärna mer om de vanligaste Miljömärkningarna.

 

Vi är övertygade om att våra miljöprodukter inte bara kommer att tillfredsställa era behov utan även bidra till en mer hållbar framtid.

Välkomna till FF Profilreklam – din partner för miljömedveten profilreklam. Låt oss tillsammans göra en positiv skillnad för vår planet!

IMG_4558.jpg

Boka besök

 I vårt showroom mitt i centrala Stockholm har vi en stor utställning med miljöprodukter.

Boka ett besök hos oss, så hjälper vi er

att ta fram en miljövänlig profilprodukt 

som passar just Ert företag. 

 

Boka besök

IMG_3051 (1).jpg

Har ni inte möjlighet att komma till oss? Inga problem! Vi genomför många av våra möten per telefon eller videosamtal. Vi ser över er grafiska profil och tar tillsammans fram vilken typ av känsla, image och bild ni vill förmedla både internt och externt.

Miljöalternativ

Ocean bottle - small bottle BIG impact!

Ocean Bottle är ett B Corp-certifierat varumärke för återanvändbara flaskor som lanserades 2019. Varje såld Ocean Bottle finansierar insamlingen av 1 000 plastflaskor i vikt innan de når vattnet. Den prisbelönta Ocean Bottle hjälper till att stödja kustsamhällen där insamlare kan byta plast mot pengar och få tillgång till sociala resurser som sjukvård, utbildning, stöd för psykisk hälsa och ekonomisk trygghet.

Läs mer om Ocean Bottle

Iqoniq - wear what you can belive in

Iqoniq är en ny kollektion kläder med låg påverkan på miljön. Det är 100 % bomull varav 50% är ekologisk och 50% är återvunnen bomull. Ett varumärke som vill vara både tydliga och ärliga när det kommer till att vara transparent när det kommer till hur deras produkter tillverkas..... Läs mer om  Iqoniq

Make an Impact & Be Aware!

Impact, the Collection of tomorrow! Att säga att något är miljövänligt kan ibland vara ganska enkelt. Att kunna spåra att en produkt är miljövänlig och hållbar anser vi är nästa stora hit. Spårbarhet, vattenbesparing och återvunnet material är några av ledorden..... Läs mer om  Impact the collection

Återvunnet material & rPet

Produkter med återvunnet material ökar i rekordfart, och vi märker att det inte bara är en trend, utan något som är här för att stanna. Återvunnen polyester kommer till stor del från PET-flaskor, men även från gamla kläder och  textilier. För att göra nya fibrer som man kan tillverka nya produkter av,  smälter man ner PET-flaskorna eller textilierna. .... Läs mer om  Återvunnet material och rPet

Miljömärkningar att ha koll på

Vi har en sida där vi samlat de vanligaste miljömärkningarna och vad varje symbol betyder. Läs mer om vad symbolerna betyder och vad som krävs för att få använda dessa på de produkter vi som konsumenter i slutändan köper.... Miljömärkningar

Våra miljöprodukter och kategorier

I vår webbshop har vi en egen flik med miljömärkta produkter. Som vanligt har vi mer att erbjuda än vad shopen erbjuder. Så saknar ni någon produkt i utbudet så tveka inte att kontakta oss.

 

Kassar, paraplyer, väskor, kläder och godis är bara några av produktkategorierna ni hittar i shopen. En miljömärkt produkt kan vara en viktig del för både er men framförallt mottagaren av gåvan. Så de flesta produkter inom detta segment är väl uppmärkt med miljösymboler. I det fall det går så är det ofta en märkning direkt på produkten, i andra fall på förpackningen. Vill man att det ska synas lite extra så har ni möjlighet att använda symbolen ihop med ert företags logotyp..... Våra miljöprodukter

bottom of page