Som Läxhjälpspartner fick vi just reda på…

Följande:

 

 

 

Kära partner!

 

Stort tack för ännu ett läsår av ditt ovärderliga stöd till Stiftelsen Läxhjälpen! Utan din medverkan hade inte tusentals elever kunnat höja motivationen, betygen och fått möjlighet att gå i gymnasiet. De barnen har fått en mycket ljusare framtid. Samtidigt har vi skapat hundratals viktiga och meriterande extrajobb för unga studenter.
Är fantastiskt glad för att så många av er partners har tagit beslut att utöka investeringen och samarbetet med oss och att vi även fått nya spännande partners som valt att satsa på just oss – det är ovärderligt och har gjort att vi kan ge elever som står på långa kölistor chansen att delta i läxhjälpsprogrammet samt starta i nya skolor och områden. Just nu pågår betygssammanställning och förberedelser för ett nytt utmanande läsår.
Avslutar med ett citat från en av våra 380 engagerade läxhjälpare som jag tycker beskriver arbetet så fint och träffande:
”Det bästa som läxhjälpare är när man lyckas nå fram till elever som tidigare inte trott att de var tillräckligt bra för att förstå eller prestera bra i skolan. Att få dom att inse vilken fantastisk potential dom alla sitter på. Det kan vara så att man själv är den första som på allvar visat eleven att jag faktiskt tror på att hen kan klara av provet/inlämningen/betyget.”
Än en gång ett varmt tack och nu hoppas jag att du får en riktigt härlig, solig sommar med skön ledighet! 
PS. Kanske ses vi i Almedalen? Hoppas!

Maria Arneng
Verksamhetschef Stiftelsen Läxhjälpen
Stockholm, juni 2016

 

 

Peter vår VD har förlängt och utökat samarbetet med denna framgångssaga vilket känns oerhört kul. Det är fantastiskt med ett ideellt initiativ som gör en konkret skillnad för så många ungdomar i svåra lägen!

 

 

Se bara nedan vad som är möjligt

 

 

Behoven är enorma och vi på FF hoppas att vi kommer få stödja detta initiativ under många lika framgångsrika år framöver!

 

av Daniel

Share