Skapa En Intresseanmälan För Egen Webshop

 This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

IFmetallswebbshop

 

 

Om ditt företag är intresserade av att ha en egen webbshop med profilprodukter har du kommit rätt!

 

 


 

Vi på FF Profilreklam har tagit fram en helt unik ny webbshopsslösning som är gratis för företag och organisationer. Den kan innehålla obegränsat med produkter som visas med er logotyp på och prissättningen är inklusive ert tryck. Ni kan till och med ha flera logotyper upplagda i shopen och välja vilken av dem ni vill visa på era produkter. I shopen kan du skriva ut era egna offerter och visa kollegor för råd och godkännande. Din orderhistorik sparas också på ett sätt som gör att ni kan genomföra repeatordrar på bara några knapptryck. Det är även fritt fram att önska uppläggning av nya produkter som vi lägger upp i er shop helt gratis.

  

Om du är mer intresserade behöver ni bara anmäla er mailadress och vilket företag/organisation som du representerar så kommer du få en demo-inloggning där du kan logga in och själv utvärdera om detta är något för er. Shoppen är helt gratis och kommer upp på någon timme! Fyll i din anmälan här ovan.

 


 

Vi tillhandahåller även traditionella lagerbundna webbshopar för större företag och organisationer. Om ni är intresserade av den sortens lösning så är det också bara att anmäla er mailadress och företagsnamn så hjälper vi er sätta upp en sådan lösning!