top of page

Giweaways 

Giveaways med ert företags logotyp - en perfekt gåva! ​

Ett lånat ord som är här för att stanna.

Ibland är låneord från engelskan så bra och igenkännbart, att det blir enklare för oss att använda. 

Giveaway är just ett sådant ord. Både våra kunder och vi själva använder det ordet för att sätta ord på vad vi menar med en produkt som vi ska ge bort till kunder, medlemmar och besökare. 

När vi i branschen pratar Giveaway, så är det oftast en billigare produkt eller vara som skall ges bort och spridas till många. Går man upp en prisklass eller två så brukar vi benämna det som profil- eller presentreklam. 

Vid en mässa hittar vi igen artiklar som pennor, godis, nyckelringar och nyckelband. Vid ett stort event med inbjudna gäster kan det istället vara en kasse fylld med smått och gott som varje besökare får ta med sig hem. Vid ett sportevenemang kan den som medverkar och anmält sig få ett startkit med en powerbar, sportflaska och t-shirt. Under Pridefestivalen säljer vi mycket tatueringar, såpbubblor, flaggor och visselpipor. Berätta vad ni har på gång så hjälper vi er med rätt giveaway för rätt tillfälle!

I vår webbshop hittar ni produkterna under produktnamnet för att göra det enklare att hitta. Här nedan kan ni klicka direkt på de olika grupperna om ni vet vad ni söker.

 

Alternativt klicka er vidare här för att komma till alla produkter i gruppen Giveaways

Giveaways kategorier
bottom of page