top of page

Kundcase

Sneakers till Socialdemokraterna

Sneakers i egen design

Beställare: Socialdemokraterna

Det är alltid kul att göra specialdesign. Ännu roligare när slutresultatet blir så här bra! Sneakers i skinn, med egen PMS-färg och broderad ros på hälkappan. Extra kul när vi såg skorna i Socialdemokraternas ena reklamfilm inför valet. Och visst blev dom populära. Vi sålde slut samma dag dom kom in på webbshopen. 

Hoodie med brodyr

Hoodie med applikationsbrodyr.

Beställare: Bromma Telecom

Gör som Bromma Telecom och gör något alldeles extra, unikt och snyggt! Applikationsbrodyr tillsammans med vanlig brodyr fram på bröstet. Stort, maffigt, snyggt och populärt. En tröja deras personal mer än gärna använder. En favorit helt enkelt!

Sundby ridklubb jubileumskit

Värt att fira en 50-åring

Beställare: Sundby ridklubb

Har ni ett jubileum på gång på företaget? Gör som Sundby ridklubb. Ta fram en snygg jubileumslogga och tryck upp på olika produkter som ni kan dela ut. Här valde dom en t-shirt, keps, vattenflaska, tablettask och en snygg pin. 

Byggföretagen kit

En schysst byggare

Beställare: Byggföretagen

Byggföretagen beställde ett kit med vattenflaskan Tacx Shiva, en reflex "hanger" med egen hållare med texten "En schysst byggare ska synas". Slutligen snygga knappar/pins i olika färger. Ett perfekt förslag på hur ett kit av Giveaways kan se ut. 

Knappar till valkampanjen

Knappar till valkampanjen 2022

Beställare: Socialdemokraterna

Vi levererar produkter till Socialdemokraterna året runt, allt från godis, tält, pappmuggar, mössor, tröjor och pennor. Men det år det är valår är alltid lite speciellt och extra. Till valet 2022 tog vi bland annat fram 4 stycken snygga pins. Klassiskt just vid valår!

LO-produkter

En härlig blandning

Beställare: LO-Landsorganisationen

"Rent spel på arbetsmarknaden" är bara en av alla slogans vi tryckt på produkter till LO. Passande just på en disktrasa! Här ser ni några produkter vi tagit fram senaste året. Fruktpåse, disktrasa, klubbor, tablettask och en snygg powerbank med texten "There is power in a union".

Skyddshjälm i Pridefärger

Skyddshjälm i Pridefärger

Beställare: Byggnads

Efter flera försök att hitta en leverantör som kunde hjälpa oss att göra en skyddshjälm till Byggnads Stockholm-Gotland i Prideflaggans färger, hittade vi till slut en som kunde. Lösningen blev foliering. Samma sätt som man idag använder till att stripa bilar.

Prideprodukter med företagslogotyp

Pride - We are proud!

Beställare: Flera av våra kunder

Varje år levererar vi massor av olika produkter med Pride-tema till flera av våra kunder. Här blandas storsäljare som pappersflaggor, visselpipor och logoband med paraplyer, godis, vattenflaskor och ryggsäckar. Kontakta oss om ni vill ha förslag på Prideprodukter med er företagslogotyp.

Handsprit och tamponger till Akademikerförbundet

Tamponger i en liten ask

Beställare: Akademikerförbundet SSR

Kan ni hjälpa oss att göra en ask med vårt budskap som rymmer 6st tamponger? Självklart kunde vi göra det. Denna lilla ask tillsammans med en flaska handsprit tog vi fram till Akademikerförbundet under deras kampanjslogan "Trygghet i arbetslivet".

Ett urval av våra egna Giveaways

Alla som besöker vårt showroom får alltid med sig en välfylld goodiebag. Innehållet varierar från vecka till vecka. Men ni som kund kan alltid räkna med en kasse full av profilerade produkter av varierat slag.

Vi har under årens lopp haft ett stort urval av egna produkter med tryck. Självklart för att vi vill ge våra kunder en gåva, men samtidigt för att själva testa produkterna. 

  • Håller dom måttet?

  • Blir förädlingen bra?

  • Smakar det gott?

  • Håller termoskoppen värmen?

  • Hur är pennan att skriva med?

bottom of page