Kataloger

Vi har med omsorg valt ut våra leverantörer.
Våra samarbetspartners finns i hela världen och vi ser alltid till att vi har det senaste, populäraste och de mest miljövänliga produkterna. Vi har dessutom några av Sveriges bästa textiltryckare, transfertillverkare, broderare, gravörer, skyltmakare och tampotryckare som ser till att just ditt budskap blir rätt.
 
Varje år gör vi en egen profilkatalog, samt en egen miljökatalog. Dessa kan ni bläddra i nedan. Inför jul tar vi även fram ett magasin med fokus på julklappar och julgåvor. Under årets sista kvartal finns även den katalogen presenterad här. 

Årskatalog 2020

Vi arbetar just nu för fullt med att sammanställa årets nya katalog med rykande härliga nyheter blandat med gamla favoriter. Katalogen är under produktion och beräknas vara klar under mars månad.
Under tiden får du gärna kika in vårt sortiment i den nya webbshopen.

Ett fysiskt exemplar av katalogen skickas ut till alla befintliga kunder så snart den är klar.
Önskar du också ett fysiskt exemplar?  
Maila marknad@ffprofilreklam.se

Miljökatalog 2020

Här har vi valt ut ett axplock från de leverantörer vi jobbar nära med gällande miljöprodukter. Vi är glada att för varje år som går se fler och fler produkter i denna kategori! Vi jobbar ständigt med att söka nya leverantörer och produkter i detta tema, bland annat genom att besöka stora mässor i Tyskland och Kina årligen. Denna katalog finns endast som blädderbar PDF, och uppdateras några gånger per år. Bläddra här.

Här hittar ni produkter i olika nivåer av miljövänligt. Fairtrade-certifierade produkter, återvunnen PET och nya udda material så som elefantbajs, kaffesump och sten som blir till nya produkter.

Klicka
"här" för att boka ett besök i vårt Showroom så visar vi mer.