top of page

Profilkataloger

Här hittar ni ett urval av våra profil- & presentreklamkataloger. ​

Vi har med omsorg valt ut våra leverantörer.
Våra samarbetspartners finns i hela världen och vi ser alltid till att vi har det senaste, populäraste och de mest miljövänliga produkterna. Vi har dessutom några av Sveriges bästa textiltryckare, transfertillverkare, broderare, gravörer, skyltmakare och tampotryckare som ser till att just ditt budskap blir rätt.
 
Varje år gör vi en egen profilkatalog. Den kan ni bläddra i nedan. Inför jul tar vi även fram ett magasin med fokus på julklappar och julgåvor. Under årets sista kvartal finns även den katalogen presenterad här. 

Ni hittar ett ännu större utbud i vår webbshop. Titta gärna in där!

Årskatalog 2024

Katalog 2024.png

Nu är den här. Katalogen för 2024!

 

Vi har noggrant utvalt höjdpunkter från vårt omfattande utbud för att presentera dig för en samling av spännande nyheter och tidlösa favoriter. Från profilkläder som lyfter din personalstil till eleganta pennor som förskönar varje skrivbord. Utforska unika tillbehör till köket eller välj en miljövänlig sportflaska som följeslagare i din aktiva vardag. Upptäck dina must-haves här.

 

Ta del av katalogen online eller ange dina uppgifter i formuläret nedan för att få vår årliga katalog direkt hem till dig.

Expo & Event

Skärmbild 2024-04-25 134639.png

Här har vi samlat expomaterial för alla typer av event, mässor och alla typer av aktiviteter. Här hittar ni bland annat Roll Up, tält, Pop up-väggar, flaggor, namnbrickor och mässbord. Välkomna att kontakta oss om det är något ni saknar i foldern. Vi löser det mesta!

 

Maila oss gärna om ni vill ha offert eller skisser. 

Changing the way we give

Skärmbild 2024-04-25 141821.png

Att kunna välja rätt produkter börjar med att välja de mest ansvarsfulla leverantörerna som producerar produkter i linje med de strikta EU-reglerna för säkerhet, hälsa och miljö genom hela produktionskedjan. I denna katalog från en av vår största leverantör, hittar ni en mängd olika produkter som är godkända enligt gällande regler för industrin.   Läs mer och bläddra här

 

Julmagasinet 2023

Julmagasin.png

Här kan ni hitta massor av inspiration för gåvor, avtackningspresenter och annat smått och gott. 

Önskar ni få en katalog skickad till er? Skicka oss ett mail så fixar vi det.

 

Fästpunkt 1
bottom of page