top of page

Om oss

FF Profilreklam grundades för närmare 60 år sedan. En gång i tiden startade företaget som en ren förlagsverksamhet, men under de senaste 40 åren har verksamheten varit helt inriktad på profilreklam - för att hjälpa företag & organisationer i sitt arbete med att stärka sitt varumärke. 

Vi som arbetar på FF Profilreklam har tillsammans mer än 80 års erfarenhet från branschen. Vi har idag ett väl upparbetat kontaktnät & bred kompetens, vilket innebär att vi kan tillgodose dina behov vad gäller allt från billigaste giveaway till att profilera hela företag eller organisationer. 
Vi har flera trogna kunder som hängt med oss sedan starten, något som vi är mycket glada & stolta över. 

Vi har med omsorg valt ut våra leverantörer. Våra samarbetspartners finns i hela världen och vi ser alltid till att vi har det senaste, populäraste och de mest miljövänliga produkterna. Vi har dessutom några av Sveriges bästa textiltryckare, broderare, gravörer, skyltmakare, transferproducenter och tampotryckare som ser till att just ditt budskap blir rätt.

Vi är ISO-certifierade i miljö, arbetsmiljö & kvalitet

Att värna om miljön & sociala villkor ligger oss varmt om hjärtat. Vi har ett stort utbud av ekologiska- & återvunna produkter i vår webbshop samt i vårt showroom. Vi är ISO certifierade i miljö, kvalitet & arbetsmiljö - något vi är mycket stolta över!

 

Vi är också medlemmar i branschorganisationen SBPR  - Svensk Branschförening för Profil- och Reklamprodukter. Dom verkar för att stärka profil- och presentreklamens betydelse i marknadsföringen samt tillvarata beställarnas intressen. Profilprodukter har stor betydelse och har samma kärnvärden som all annan marknadsföring.

 

Vi klimatkompenserar årligen för vår verksamhet och har möjlighet att ta fram uppgifter för våra kunders klimatpåverkan med inköpen hos oss.

 

Vi är medlemmar i Svensk Handel och självklart har vi kollektivavtal!

Det gäller ju dessutom att leva som man lär, så hos oss serverar vi självklart Fairtrade-certifierat kaffe.
Kom förbi på en kopp! 

Utmärkelser

  • Promotionbiet 2008

  • Årets miljökämpe 2009

  • Nominerad till årets miljökämpe 2019

  • Nominerad till årets kampanj 2020

bottom of page