top of page

Presentreklam

Presentreklam - en gåva till dina anställda

Ordet presentreklam har under flera års tid använts som ett begrepp som innefattar alla typer av reklamprodukter med tryckt logotyp till företag. Vi på FF Profilreklam använder ordet Presentreklam när det gäller lite finare presenter och gåvor vi presenterar till er. Övriga reklamprodukter kategoriserar vi under profilreklam och giveaways.

Hos oss hittar ni flera kända varumärken och produkter som passar perfekt när ni är ute efter gåvan med det lilla extra. Från den användbara picknickväskan och badlakan till en vacker vas från Orrefors med en fin gravyr. 

 

Att ge det lilla extra till personal och kunder brukar vara mycket uppskattat.

Titta gärna i vår webbshop för inspiration och förslag, eller kontakta oss om ni vill ha förslag på produkter som passar till ett specifikt evenemang. Vi sätter gärna ihop olika förslag på kit som kan passa till sommaren, kickoffen eller julklappen.

Klicka direkt på någon av knapparna nedanför för att komma till några av våra vanligaste varumärken.

Alla varumärken finns inte representerade i vår webbshop. Så tveka inte att kontakta oss för mer information!

36_266315-original.jpg

Boka besök

 I vårt showroom mitt i centrala Stockholm har vi en stor utställning med presentreklam för alla tillfällen.

Boka ett besök hos oss, så hjälper vi er

att ta fram den perfekta gåvan

 

Boka besök

163e244eb15a91.jpg

Har ni inte möjlighet att komma till oss? Inga problem! Vi genomför många av våra möten per telefon eller videosamtal. Vi ser över er grafiska profil och tar tillsammans fram vilken typ av känsla, image och bild ni vill förmedla både internt och externt.

Skultuna

En av våra populäraste varumärken ni inte hittar i vår webbshop är Skultuna. Vi har ett flerårigt samarbete och genom deras fantastiska sortiment är det enkelt att hitta en exklusiv och vacker gåva. På deras hemsida hittar ni bland annat deras mest älskade produkter och serier genom tiderna. Skultuna

Designhouse Stockholm - skandinavisk design

Kreativ design i skandinavisk touch. Här hittar ni den klassiska produkten Nordic Light ljusstake, och även muggar från Astrid Lindgrens i härliga färger och klassiska citat. Eller vad sägs om den underbara kudden Knutdyna?  På deras hemsida hittar ni massvis av inspiration & fina produkter.  Designhouse Stockholm

Dansk design - klassiskt och vackert

Rosendahl design är vår leverantör av de mest kända och älskade namnen inom Dansk design. Här finner ni produkter från bland annat Kay Bojesen, Kähler, Rosendahl, Homegaard, Juna och Arne Jacobsen Clocks.

 

Klicka in och inspireras!  Rosendahl Design Group

Ikonisk dansk design
bottom of page