top of page

Specialproduktion är kul!

Vad gör "special" så speciellt?

Special behöver inte vara eget mönster på tyg, stora upplagor eller svårt att beställa. 

Det vi däremot kan säga är att i de flesta fall gällande special så är det längre leveranstid. Det kan ta upp till 3 månader från att vi startar en beställning tills dess att ni har varorna i er hand. Här nedan presenterar vi två av våra vanligt återkommande produkter som vi gör som special. Det är kepsar och mössor. Skulle ni vara intresserad av andra produkter, som till exempel tröjor, jackor, pins, USB eller andra giveaways? Skicka oss ett mail med din förfrågan.

Från skiss till färdig produkt.

En förfrågan på mail, en snabbskiss på ett papper och lite följdfrågor från oss. Vilken storlek, färg och vilket material? Logotyp, symbol och text. I detta fall fick vi frågan från en kund gällande pins. Och visst blev slutresultatet snyggt? 

Uggla skiss
Skiss uggla pins
Pins guld

Kepsar

​Kepsar är en vanligt återkommande produktgrupp hos oss som ofta tillverkas via trading med helt egen design. Är ni ute i god tid så är det mycket billigare att få en keps i egen design med möjligheten att göra en unik produkt. Tuffa 3D-brodyrer, brodyr på skärmen, egna metallspännen med er logotyp, egen etikett på insidan och egen färg på keps, sömmar och andra detaljer. Oftast till samma pris som en lagerkeps med en enkel brodyr skulle kosta att producera här i Sverige. Klicka här för att se alla delar av kepsar och de detaljer som kan ändras vid en specialbeställning. ​

Inspirationsbilder:

Mössor

​Bomullsmössor, stickade mössor eller mössor som kan sublimeras. Vilken modell ni än är ute efter törs vi nog lova att vi kan hjälpa er ta fram en snygg, tuff och unik mössa till just ert företag.

 

En sublimerad mössa i egen PMS eller varför inte ett coolt fototryck?  kan levereras på 2-3 veckor.

 

Våra stickade modeller levereras på 4-5 veckor efter godkänt fotoprov. Välj och vraka från ett stort urval garnfärger, eller få din egna PMS-färg från endast 500st. Varför inte välja till en snygg tofs som pricken över i?Klicka här för att se alla dekorationstekniker för stickade mössor. (Gäller även för stickade halsdukar).​

Klicka här för att se våra standardfärger av garn.

Den ultimata bomullsmössan har du i helt egen design på ca 5 veckor. Den finns i tre olika storlekar. Lång, mellan eller kort modell. Den finns tillgänglig i 42 st olika färger. Du hittar alla färger här. Som standard i priset ingår alltid ett screentryck. Tryck hur litet eller stort som helst. Här finns inga begränsningar. Varför stanna där? Klicka här för att se alla trycktekniker till bomullsmössan. Vi hjälper er gärna med skissförslag.

Inspirationsbilder:

bottom of page