Kundreferenser

Sophie Berglind IMG_5714 1000x1000 (1).jpg

Sophie Berglind 

Tf gruppchef Servicecenter - Einar Mattsson AB

”Känns alltid tryggt att vända sig till FF och att bolla idéer med Lotten. Man får alltid snabba svar, de är tillmötesgående, bra leveranstider och brett sortiment. Rekommenderar verkligen FF Profilreklam.”

Heidrich artega.jpg

Mathias Heidrich 

Delägare - Artega

”FF Profilreklam levererar bra produkter och är vårt självklara val gällande profilering. Dom är innovativa, snabba och erbjuder exakt det vi behöver, ibland även sånt vi inte visste att vi behövde.”

Tina färg.jfif

Tina Kindvall

Marketing Coordinator - White & Case Advokat AB

”FF Profilreklam uppfyller alla krav vi har på en leverantör av profilprodukter. De kommer med idéer, är lyhörda och vi får alltid ett proffsigt bemötande."

Akademiker.png

Sanna Rundqvist

Kommunikatör - Akademikerförbundet  SSR

”Vi ❤ FF Profilreklam! Peter med fler ger alltid snabb service, ett professionellt och vänligt bemötande och har ett stort utbud av produkter till alla tillfällen – oavsett om det gäller t-shirts till en mässa, specialdesignat godis till en kampanj eller pennor som giveaway-produkt. Dessutom får vi hjälp med idéer vilket vi uppskattar varmt. Om du letar efter en bra profilreklamleverantör kan du sluta leta nu. Du hittar ingen bättre!”

Assently 2.png

Adam Granath

Brand and Marketing - Assently

”Mycket bra, snabb service och tillmötesgående personal - rekommenderar varmt FF Profilreklam för snabba uppdrag - de är lika smidiga som en e-signering” ;)