top of page

Kundreferenser

Petra 2.png

Petra Selenius

Marknad- & Kommunikationschef - Mesh Interim

”Vi är mycket nöjda med leveransen från FF Profilreklam! Allt kom fram snabbt och smidigt, och produkterna var av högsta kvalitet. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver profilprodukter.”

IMG_0324.jpeg

Liselott Karlsson

Programansvarig - En frisk generation

Vi har använt FF Profilreklam i många år och har utvecklat samarbetet på ett fint sätt. Vi får alltid ett snabbt och proffsigt bemötande och en stor förståelse för våra behov. Vi beställer allt från ledarkläder till vattenflaskor och reflexer, alltid med mycket fina resultat. Jag uppskattar mycket den nära och personliga kontakt vi har och ser fram emot flera år tillsammans.

Lottie Méran

Lottie Méran

HR Chef och Verksamhetsassistent - Blodcancerförbundet

”Jag har jobbat med FF Profilreklam i många år och är sååå nöjd! De är proffsiga, snabba, har ett enormt och otroligt brett sortiment och förstår snabbt vad vi önskar. Att de dessutom är ett miljömedvetet företag som är trevliga och lätta att samarbeta med gör valet lätt.”

Mikael Bokström

Mikael Bokström

Producent/projektledare inom marknadskommunikation - Sveriges Arbetsterapeuter

”Som fackförbund känns det bra att FF Profilreklam garanterar att företagen de jobbar med har kollektivavtal och att det är schyssta villkor som ska gälla. Dessutom levererar de säkert och snabbt!”

Ca&Company-Camilla Lindqvist

Camilla Lindqvist

Idrottsmassör, zonterapeut, kostrådgivare m.m. - CA & Company

”Vi har letat länge efter en proffsig leverantör av profilkläder. När vi kom i kontakt med FF profilreklam via en rekommendation tog vi ett möte på deras FANTASTISKT inspirerande kontor. Vi blev glatt överraskade dels av utbudet produkter (dom har precis allt) men även att dom är ett sådant kvalitets-miljömedvetet företag. Vi är supernöjda med våra tröjor, jackor, vattenflaskor och våra lite för goda mintkarameller även där med vår logotyp på. Vi kan varmt rekommendera FF profilreklam."

förstorad.jpg

Maja Pernefeldt

Sjukgymnastik + Träning, MP / S+T

"Jag har använt mig av FF Profilreklam sedan jag startade mitt företag för över 10 år sedan och jag har aldrig blivit besviken. De har full koll på mig och mitt företag och vad vi vill förmedla, är alltid snabba på både återkoppling och leverans och har ett starkt miljö- och hållbarhetsarbete som jag gillar. Dessutom är jag en liten kund men får samma respekt och bemötande som de stora företagen vilket känns otroligt tryggt."

Assently

Adam Granath

Brand and Marketing - Assently

”Mycket bra, snabb service och tillmötesgående personal - rekommenderar varmt FF Profilreklam för snabba uppdrag - de är lika smidiga som en e-signering” ;) 

bottom of page