top of page

Kundreferenser

Sophie Berglind IMG_5714 1000x1000 (1).jpg

Sophie Berglind 

Tf gruppchef Servicecenter - Einar Mattsson AB

”Känns alltid tryggt att vända sig till FF och att bolla idéer med Lotten. Man får alltid snabba svar, de är tillmötesgående, bra leveranstider och brett sortiment. Rekommenderar verkligen FF Profilreklam.”

Heidrich artega.jpg

Mathias Heidrich 

Delägare - Artega

”FF Profilreklam levererar bra produkter och är vårt självklara val gällande profilering. Dom är innovativa, snabba och erbjuder exakt det vi behöver, ibland även sånt vi inte visste att vi behövde.”

Ca&Company-Camilla Lindqvist

Camilla Lindqvist

Idrottsmassör, zonterapeut, kostrådgivare m.m. - CA & Company

”Vi har letat länge efter en proffsig leverantör av profilkläder. När vi kom i kontakt med FF profilreklam via en rekommendation tog vi ett möte på deras FANTASTISKT inspirerande kontor. Vi blev glatt överraskade dels av utbudet produkter (dom har precis allt) men även att dom är ett sådant kvalitets-miljömedvetet företag. Vi är supernöjda med våra tröjor, jackor, vattenflaskor och våra lite för goda mintkarameller även där med vår logotyp på. Vi kan varmt rekommendera FF profilreklam."

Akademiker.png

Sanna Rundqvist

Kommunikatör - Akademikerförbundet  SSR

”Vi ❤ FF Profilreklam! Peter med fler ger alltid snabb service, ett professionellt och vänligt bemötande och har ett stort utbud av produkter till alla tillfällen – oavsett om det gäller t-shirts till en mässa, specialdesignat godis till en kampanj eller pennor som giveaway-produkt. Dessutom får vi hjälp med idéer vilket vi uppskattar varmt. Om du letar efter en bra profilreklamleverantör kan du sluta leta nu. Du hittar ingen bättre!”

Assently

Adam Granath

Brand and Marketing - Assently

”Mycket bra, snabb service och tillmötesgående personal - rekommenderar varmt FF Profilreklam för snabba uppdrag - de är lika smidiga som en e-signering” ;) 

bottom of page