top of page

Gummimärken

Vad är Gummimärken?

Gummimärken sticker ut lite extra och ger ditt varumärke en extra 3D-effekt. Dessa märken går att få med små detaljer i valfri form. En bra produkt som är smidig, slitstark och hållbar. Håller att tvätta i upp till 90 grader.

Kan beställas från 100 stycken och vi brukar rekommendera att ta fler än vad som går åt till ordern. Lägg i lager och ropa av när du vill ha en snygg märkning snabbt. 

Hur fäster man ett gummimärke?

Ett gummimärke fäster man genom att det sys fast på plagget eller produkten. Sömskåra ingår i priset. 

På vilka produkter passar det bäst?

Gummimärken lämpar sig bäst för lite kraftigare och grövre material. Till exempel väskor, kepsar, mössor, vantar eller byxor. På några av våra skjortor och personaljackor har vi valt att sy fast dom bak i nacken. Det blir diskret och snyggt. Kom ihåg att inte stryka med strykjärnet direkt på gummimärket - då smälter det! Det kan några i personalen intyga...

Ett gummimärke är inte lämpat för plagg så som t-shirt och andra tunna material. Då kan det kännas klumpigt och märket vill gärna "falla framåt". 

Hur många färger kan man trycka? 

Gummimärke som sys fast på plagg.

Ett gummimärke kan man trycka i 1-6 färger.  Vill ni veta mer om gummimärken och kanske få lite skissförslag så är det bara att kontakta oss. Det går att göra många tuffa och coola designer med hjälp av de olika nivåerna som man skapar och med 3D-effekten blir det riktigt snyggt.

Vad är zipptags eller zippuller?

Namnet är lånat från engelskan. Zipp för zipper som betyder dragkedja.  Tag eller puller är helt enkelt en "flärp" som sätts i en dragkedja få att få en förlängning och enklare kunna komma åt sin dragkedja när den skall dras upp och ner. Bättre grepp och enkel att använda. Ett enkelt, billigt och effektiv sätt att profilera sina hoodies, jackor och produkter som har dragkedjor. Många av dessa tillverkas i tyg eller plast i olika färger och kan beställas som standard från oss.

 

Vill ni ha det lilla extra? Köp zipptags i gummi med er logotyp. Det är snyggt, och blir pricken över i. Kul och annorlunda detalj som blir extra kul att ge bort. Funkar att fästa på alla sorts dragkedjor som har ett hål längst ner där man kan fästa tagen. 

Zip puller i gummi
bottom of page