top of page

Jennie Ohlsson

2023 har Jennie jobbat i profilbranschen i 30 år. Det måste nästan firas. Det är som många i vår bransch säger... när man väl börjat jobba med detta, är det svårt att göra något annat som är lika roligt.

Hon började sin bana i Östersund, och har under 25 år jobbat på företag som säljer och profilerar arbetskläder. 

Under senare delen började Jennie tycka det var roligt och spännande med hemsidor, grafisk design och marknadsföring. Så de senaste tio åren har det varit hennes huvudsyssla. Hon sköter idag våran hemsida, och tillhandahåller säljarna med skisser och annat som kan behövas när kunderna ska beställa.

Jennie hittar man ofta på gymmet där hon gillar att prova det mesta. Semestern spenderar hon antingen hos familjen i Jämtland eller hos sin syster i USA.

Snabba fakta

  • Började på FF Profilreklam 2016

  • Uppvuxen i en by som heter Svedje i Jämtland

  • Har tävlat i bugg och latinamerikanska danser i sin ungdom 

  • Hon gillar att laga mat och provar gärna att laga nya rätter

  • Gillar sommaren och värmen, för resten av året fryser hon alltid  

220628_FFProfil_porträtt_0399.jpg
220628_FFProfil_porträtt_0401_SV.jpg

Roligaste projektet 

FF Profilreklam har under flera år hjälpt Worldskills Sweden med deras reklamprodukter. Vi har även skött deras webbutik för souvenirprodukter med kläder, väskor och annat smått och gott.

2016 fick vi möjlighet att vara med som utställare vid Yrkes-EM i Göteborg. Här laddade vi upp med mössor och t-shirts, där besökarna fick sina produkter tryckta direkt. Vi hade med oss transferdekaler och även en transferpress på plats. 

-Det var jättekul att få visa besökarna hur det går till att trycka tröjor med transferdekaler, och det var många som stannade till för att kika. Det var självklart även kul att gå runt och se på alla duktiga tävlande i de många olika kategorierna. Det året tog Sverige 2 guld, 2 silver och 2 brons.

Jennie Ohlsson, marknadsansvarig FF Profilreklam

bottom of page