top of page

Leverantörer Profilkläder

Våra leverantörer och varumärken

Leverantörerna väljer inte oss, vi väljer leverantör. 

Vi strävar alltid efter att jobba med leverantörer som, liksom oss, brinner för miljön och har ett stort utbud av miljövänliga produkter. Idag mer än någonsin känns det extra viktigt och aktuellt. En annan självklarhet är att dom ska ha kollektivavtal. En stor del av våra kunder är fackförbund och vi vill att dom liksom våra andra kunder skall känna en trygghet i att kunna handla produkter och varor som speglar deras egna filosofi. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Det kan idag vara lite svårt att hålla koll på alla olika miljömärkningar, regler och vad som verkligen kan klassas som hållbarhet. Läs gärna mer om de olika miljömärkningarna här

De leverantörerna vi jobbar med tillhandahåller användarmanualer, relevanta certifikat och dokumentation på de flesta av de varor vi levererar till er som slutkund. 

När vi ses första gången ser vi till att få så mycket information om er som företag så vi kan erbjuda produkter och varor som passar just er. 

Hitta er favorit

Innan ni besöker vårt showroom eller tar kontakt med oss, så kan det vara en bra idé att kika runt lite i vår webbshop innan. Kanske få lite inspiration och se vad vi har att erbjuda.  

Här hittar ni några av våra leverantörer och varumärken. Klicka på loggan för att se produkterna.

Varumärken
Neutral certified responsibility
Craft sportswear
Harvest sportswear
J. Harvest & Frost
Cottover for people and planet
Cutter & Buck
Headwear
Under Armour
Ernst Alexis
Russel
Native Spirit
Nimbus Copenhagen
Jobman Workwear
Flexfit
Fruit of the Loom
Stormtech
Iqoniq
Slazenger
8848 Altitude
Asquith & Fox
Björn Borg
Matterhorn the Jacket maker
Printer Active Wear
Trend Eagle
Tracker

Hela sortimentet

Knappa er vidare till vårt sortiment på profilkläder. Här kan ni filtrera på produkter, färger, modeller och pris.

Hela vårt sortiment finns inte i shopen. Saknar ni någon produkt? Hör av er med era önskemål och frågor så kontaktar någon av våra säljare er.

bottom of page