top of page

Ocean Bottle - small bottle BIG IMPACT

Varför ska vi som företag köpa Oceanbottle? Förutom att vattenflaskan är en perfekt produkt för kickoff, friskvård, gåva eller de dagliga arbetet så hjälper ni som företag via Ocean Bottle till att bidra till en renare värld och att utveckla den sociala välfärden för lokalsamhällen runt om i världen…. En perfekt kombo där de anställda får en gåva samtidigt som ni bidrar till något gott!

Varför Ocean Bottle?

Upptäck nya Oceanbottle
vattenflaskan som hjälper till att rädda havet!

Vattenflaskan som faktiskt hjälper till att rädda havet!

Genom att köpa en Ocean Bottle bidrar du direkt till att samla in inte mindre än 1000 plastflaskor, vilket motsvarar 11,4 kg plast, innan de når våra hav.

 

Ocean Bottle engagerar sig i samhällen runt om i världen där plastföroreningarna är som allvarligast. Genom att erbjuda människor möjligheten att byta insamlad plast mot pengar, stöder vi inte bara miljön utan även lokalsamhällenas sociala välfärd, genom att ge tillgång till viktiga resurser som sjukvård, utbildning, psykologiskt stöd och ekonomisk säkerhet.

 

Fram till den 5 september 2023 har det samlas in hela 13 312 714 kg plast via Ocean Bottle. För att uppnå detta fantastiska resultat har det plockats plastflaskor på 345 platser runt om i världen, något som hjälpt totalt 6 489 st familjer.

 

Vill du också hjälpa?

Mobil.jpg

Är du stolt ägare av en Ocean Bottle? Glöm inte att ladda ner Ocean Bottles app och registrera din unika flaska för att maximera din påverkan!

Med varje påfyllning av din Ocean Bottle tar du ett aktivt steg mot en renare planet. Oavsett om det är med uppfriskande kallt vatten hemma, en energigivande varm dryck på kontoret, eller något återställande efter ett träningspass på gymmet – kan du enkelt registrera det i appen.

Här kan du även följa ditt personliga bidrag till kampen mot plastföroreningar, inklusive hur många påfyllningar du genomfört och mängden plast du hjälpt till att samla in.

Varje flaska, varje påfyllning och varje individ bidrar till renare oceaner och vatten.

Så kom ihåg att skanna och logga varje påfyllning! På så sätt bidrar du till vår globala insats för att samla upp plastflaskor innan de når och förorenar våra hav och vattendrag.

 

Tack vare engagemanget från över 20 000 individer som du, 

har Ocean Bottle redan förhindrat över 9 miljoner kg plast från

att hamna i våra hav. Genom att agera tillsammans gör vi en verklig skillnad!

Tack för att du är en del av denna viktiga resa!

3 modeller - 6 snygga färger.

Termosflaskan är på 350 ml och är ett utmärkt val för varma drycker när du är på språng. Vattenflaskan finns i två olika storlekar, 500 ml och 1000 ml. 

Vattenflaskorna har vakuumisolering för att hålla drycker varma i upp till åtta timmar och kalla i upp till arton timmar. Samtliga flaskor finns i flera härliga färgkombinationer.

 

Varje Ocean Bottle-flaska är helt koldioxidneutral och för varje flaska samlas 1 000 plastflaskor in för att förbättra försörjningen i kustsamhällen, och för varje registrerad påfyllning i flaskan samlas ytterligare 5 flaskor in.

 

Flaskan är gjord av återvunnet rostfritt stål och återvunnen havsbaserad plast och har ett NFC Smart Chip aktiverat för att samla in mer plast med varje påfyllning. Den dubbla öppningen gör det enkelt att rengöra och fylla flaskan och det läckagefria locket har en ögla för att enkelt kunna bäras. Flaskan tål maskindisk och är BPA-fri.

Ocean bottle 1000 ml
Ocean bottle 500 ml
Ocean bottle termosflaska

Ocean Bottle 1000ml

Ocean Bottle 500ml

Ocean Bottle 350ml

bottom of page