top of page

Patrik Grundström

Vi lärde känna Patrik några år innan han fick anställning hos oss på FF Profilreklam. Han var nämligen vår kontaktperson och ansvarige säljare hos en av våra leverantörer på profilkläder här i Stockholm. Så det blev en bra matchning. Han har lång erfarenhet från branschen och hade lätt att komma in i teamet.

 

Patrik är ansvarig säljare för Ericsson, men hjälper stora som små företag med allt från profilkläder till bra giveaways till mässan, eventet eller kick-offen. 

Sommartid hittar man Patrik och familj på deras segelbåt. Här spenderar han gärna fina sommardagar. Vintertid drar han gärna på sig pjäxor och skidor och svischar ner i pisten.

Snabba fakta

  • Började på FF Profilreklam 2016

  • Uppvuxen i Kiruna 

  • Har tävlat i slalom i sin ungdom 

  • Har en hund, french boodle, som heter Sigge

  • Gillar att baka surdegsbröd  

220812_FFProfil_porträtt_0518.jpg
220812_FFProfil_porträtt_0527_SV.jpg

Alltid kul att göra specialprodukt till kund...

- Vi ska lansera en ny produkt! Har du något förslag som skulle kunna funka?

Frågan kom från Tomas på SIKA. 

Lanseringen gällde en limhink från Casco. Efter lite förslag, skisser och diskussioner fram och tillbaka enades Patrik och Tomas om att en kylväska i formen av en limhink skulle bli perfekt. 

Har ni också en produktlansering på gång. Ett jubileum i antågande på företaget. Kanske ni bara vill ta fram en egendesignad unik Giveaway som ingen annan har? Kontakta oss med era idéer och frågor, så hjälper vi er gärna med förslag, skisser och planering.

bottom of page