top of page

Rasmus Persson

Efter att ha gästspelat i ett år på FF Profilreklam under 2015, är han nu tillbaka igen. Under den tiden fram till idag har han hunnit få sig en bartenderutbildning och jobbat på flera kända krogar i Stockholm, och även ett och annat gästspel på Gotland under högsäsong. 

 

Efter några år med sena kvällar och bullrig arbetsplats är han nu tillbaka till oss. Vilket vi är mycket glada över. Han är idag ansvarig för vår försäljning av Skyddsombudsmärken och skyltar.

 

Han sköter även fakturahanteringen hos oss.

Snabba fakta

  • Började på FF Profilreklam 2015 (hade en paus på några år) men kom tillbaka till oss 2022

  • Utbildad bartender

  • Inte morgonpigg

  • Favoritmaten är italienskt

  • Dålig förlorare

  • Uppskattar en bra Boulematch  

  • Har suttit i en tatuerarstol hela 7 gånger

220628_FFProfil_porträtt_0440.jpg
220628_FFProfil_porträtt_0443_SV.jpg

Rasmus fixar skyltarna...

 

På hemsidan skyddsombud.nu hittar ni produkter såsom tygmärken, klistermärken, pins och varselvästar som har just Skyddsombud som gemensam nämnare, men här hittar ni även skyltar.

 

Vadå för skyltar tänker ni? Jo vi säljer bland annat varningsskyltar, förbudsskyltar, påbudsskyltar, brand-och nödskyltar och klassiska informationsskyltar...helt enkelt en massa varianter av skyltar.

 

Vi har stort lager för omgående leverans, men hittar ni inte det ni söker, eller kanske önskar ett eget mått på en befintlig skylt, då är det bara att ni tar kontakt med mig så löser vi det. 

I de flesta av våra arbetsmiljöer behövs det och är i flera fall lag på att ha en synlig och korrekt skylt där det så krävs. Det kan markera en utrymningsväg, att obehöriga ej har tillträde, varning för att ett takarbete pågår eller en röd skylt som visar att här finns en brandsläckare.

 

Skylt i aluminium, reflex för långsamtgående fordon. Storleken är 370x370mm.
Hos oss kan ni köpa skyltar med hålla avstånd, tvätta händerna, använda handsprit och stanna hemma om du är sjuk.
Förslag på brandskyltar, varningsskyltar och akutskyltar

- När jag började med detta projekt slog det mig efter bara några veckor hur många skyltar det sitter uppsatt överallt i vårt samhälle. I hissen, i garaget, på lastbilar, elstationer och på tunnelbanan. Och vi är väl flera som någon gång svurit lite tyst över det där långsamtgående fordonet framför oss i trafiken, speciellt om vi har lite bråttom. Den röda triangeln...Haha dom säljer vi också!

Rasmus Persson, projektansvarig för skyddsombud.nu c/o FF Profilreklam.

Varningsskyltar, förbudsskyltar och informationsskyltar till försäljning
bottom of page