top of page

Miljö & Kvalitet

Förnyat ISO-certifikat i miljö, kvalitet & arbetsmiljö

FF Profilreklam AB är stolta över att ha förnyat vårt ISO-certifikat, vilket bekräftar vår fortsatta engagemang för högsta standarder inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Detta certifikat är inte bara en symbol för vårt arbete, utan ett bevis på att vi effektivt leder och styr våra processer för att uppfylla och överträffa kraven inom dessa viktiga områden. Vår strävan är att kontinuerligt tillfredsställa våra kunder samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan och upprätthåller en säker och hälsosam arbetsmiljö för våra anställda.

Vi lägger stor vikt vid ständiga förbättringar, vilket innebär att vårt system är dynamiskt och ständigt utvecklas baserat på feedback från kunder, leverantörer och anställda. Vårt engagemang för miljön reflekteras i vårt dagliga arbete, där vi fokuserar på att minimera vår klimatpåverkan genom klimatsmarta inköp, energibesparande åtgärder och effektiv källsortering.

Etik, miljöansvar och hög kvalitet är centrala värderingar hos oss, och detta återspeglas i vårt sortiment som innefattar produkter tillverkade av återvunnet material, Fairtrade-märkta och miljömärkta produkter, samt varor garanterade fria från barnarbete.

Certifikat från Qvalify
ISO 9001.png
ISO 14001.png
ISO 45001 png.png

Egen Fairtrade-certifiering på godis

Etik, miljöansvar och kvalitet är viktigt för oss. Vi samarbetar även med lokala tillverkare i t.ex Afrika för att bidra till att öka sysselsättningen och därmed skapa fler jobb för den lokala befolkningen. Vi har samma krav även här vad gäller en rättvis lön, miljöaspekter samt frånvaro från barnarbete.  

Många av våra kunder ställer krav om kollektivavtal som en viktig del i sitt val av samarbetspartner. Vi ser det som en självklarhet att såväl vi som våra leverantörer följer de spelregler som finns och har avtal tecknat med respektive arbetstagarorganisation.

Väljer man en Fairtrade-certifierad T-shirt så bidrar man till att förändra tekoindustrin i utvecklingsländerna, väljer man dessutom att plagget skall vara av ekologiskt odlad bomull så minskar skadeverkningarna på odlarna och marken. Det kan också vara en produkt som gör att vi minskar vårt vattenanvändande, t.ex ett timglas som gör att vi duschar lite snabbare och på så sätt minskar vår vattenförbrukning. Eller en termometer som ser till att frysen håller rätt temperatur. Att erbjuda kvalitet är för oss en självklarhet!
 
Om du vill veta mer, 
kontakta oss gärna!

Vill du läsa mer om de olika miljömärkningarna? Klicka här

bottom of page