Om Oss

 

Tillsammans mer än 40 års erfarenhet 

FF Profilreklam har idag en 60-årig historia bakom sig. En gång i tiden startades företaget som en ren förlagsverksamhet men under de sista 25 åren har verksamheten varit helt inriktad på att hjälpa företag och organisationer i sitt arbete med att stärka sitt varumärke. Vi som arbetar på FF har tillsammans mer än 50 års erfarenhet från branschen. Vår breda kompetens och vårt väl upparbetade kontaktnät innebär att vi kan tillgodose dina behov vad gäller allt från billigaste “giveaway” till att profilera hela ditt företag eller organisation. Vi kan erbjuda 1000-tals produkter som kan märkas med din logotype, din produkt, ditt namn eller din devis. Vid större antal kan du till och med få hjälp att ta fram en egen produkt som är unik för just ditt företag eller organisation. Omöjligt finns inte – bara fantasin sätter gränser!

Våra kunder är alla som har behov av att profilera sig. Det kan vara Korpenlaget som behöver nya matchställ inför nästa säsong, organisationer som vill nå ut med sitt budskap till den stora massan i en valrörelse eller kanske ett företag med 200 butiker spridda över Sverige och som vill att personalen ska vara likadant klädda.

Som samarbetspartners har vi ett stort antal leverantörer från hela världen. Vi har dessutom några av Sveriges bästa textiltryckare, broderare, gravörer, skyltmakare och tampotryckare. Dom ser till att just ditt budskap blir både rätt och snyggt. 

 

 
      

 

 

Vi är ISO-certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet.

FF Profilreklam är ISO-certifierade vilket innebär att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av arbetsmiljö, kvalitet och miljöfrågor. Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan genom att ha ett miljömässigt tänkande i vårt dagliga arbete. Vi är profil- och presentföretaget med miljön i fokus! Från 2015 är vi klimatneutrala. 

Välkomna till oss! Vi lovar göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd.

 

 


 

Kreativ reklam som ger goda resultat är prisvärd!

Efter två år av tredjeplaceringar så var det dax för oss att få stiga högst upp på pallen i kategorin Årets Kampanj. Motiveringen från juryn löd: “En väl genomarbetad kampanj med ett brett och genomtänkt sortiment av profilprodukter för kunden att välja på. Kampanjen gjordes åt Socialdemokraterna.

Promotionbiet är branschens främsta utmärkelse för visad förträfflighet och goda prestationer. Vinnaren i varje klass föräras med en exklusiv statyett, specialtillverkad i limiterad upplaga. Promotionbiet ska sporra företag i branschen att bli ännu bättre på att erbjuda sina kunder kreativa lösningar, öka kvaliteten och höja statusen.


Bifakta

Promotionbiet står för:

• nyskapande, spridning, tydlig profilering
• struktur och utformning
• målsättning och effektivitet
• lönsamma marknadsområden
• värdeskapande och nytta
• kunna skapa business med hantverk och kvalitet
• tuff, aggressiv marknadsföring, intressebevakning
• teamspirit och gemensam fokusering på mål

 

Därför passar biet bra som symbol för våra duktigaste företag i branschen!

Vi som jobbar här:

Filnamn: -
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.